Social Schools

Voor een betere communicatie

Wij werken met Social Schools

Social Schools is een een online communicatieplatform.

Het doel is om ouders meer inzicht te geven in wat er gebeurt in de klas, op een simpele visueel aantrekkelijke en informerende wijze.

Wij vinden het belangrijk dat u op de hoogte bent en blijft van waaraan gewerkt wordt. Niet alle kinderen vertellen immers altijd waar ze mee bezig zijn op school. Zo kunt u uw kind(eren) beter ondersteunen in het leerproces, omdat u beter op de hoogte bent.

Hoe werk het?

De leerkracht plaatst een bericht in de klas. Bijvoorbeeld over een sportdag, een excursie of informatie over de lesmethode waarmee gewerkt wordt. Als ouder/verzorger kunt u deze informatie bekijken door in te loggen via de mobiele app of via de web-omgeving.

U kunt activiteiten vanuit de agenda in uw social schools app rechtstreeks toevoegen aan uw telefoonagenda. Zo ontvangt u op tijd herinneringen en vergeet u nooit evenementen.

Nieuwe ouders ontvangen een uitnodiging per e-mail met daarin een link om een account te activeren rondom de 4e verjaardag van hun kind.

Social Schools is een gesloten systeem waar alleen geregistreerde leden aan deel kunnen nemen. Er is ook een Social Schools app voor Android en Apple telefoons.

U kunt uw kind via Social Schools ook absent melden bij ziekte of bezoek aan dokter of tandarts.

Social Schools

Druk op onderstaande button om direct naar de Social Schools inlogpagina van de St. Michiel te gaan.

Druk op onderstaande button om een instructie over Social Schools in te zien.

Druk op onderstaande button om een instructie video over Social Schools te bekijken.